Tidlös harmoni

"Att den fasta inredningen i Våra hem är harmonisk och håller över tid är viktigt för oss. Som inredare planerar jag tillsammans med arkitekterna för att materialen skall prägla husets karaktär och vi väljer ett hållbart original som är både klokt miljömässigt och som står sig länge, målet är egentligen att du skall känna att du inte behöver göra några tillval. Det är dina möbler, textilier och andra kära ägodelar som skall sätta stilen och med den lugna basen kan du sedan med enkla medel och små förändringar följa de trender du gillar. Detta är alltid vår utgångpunkt när vi skapar inredningen till Våra hem."

Pernilla Ehlenberg, vår kund- och marknadsansvarig i Malmö

Är du nyfiken på hur Pernilla har det hemma hos sig? Klicka här

Kök

Köket är på många sätt hjärtat i det moderna hemmet. Här samlas vi för att laga mat och äta, läsa läxor, prata om dagens händelser och planera semestern över en kopp te. Köket är ett rum som både skall vara ett avkopplande umgängesrum och en funktionell arbetsplats. Det tar vi fasta på när vi planerar. Våra Hems originalkök är ett kök med tidlösa hållbara material från ledande kökstillverkare. Vi tar också fram alternativa stilar som man kan välja i sin helhet, plus att det också går att blanda luckor, handtag och bänkskivor mellan stilarna. Allt är väl genomtänkt och går att kombinera.

Badrum

Ett bra badrum skall fylla många funktioner i vardagen. Allt från en uppfriskande snabbdusch på morgonen innan jobbet till en lång varm dusch efter en härlig vinterpromenad. Våra Hems original är ett modernt badrum inrett i vitt och grått med klinker på golvet och kakel på väggarna. Vi är noga med att följa den röda tråd som finns i bostaden i övrigt med harmoniserande material och färger.

Välj till din bostad

Vi bjuder vi in dig till en inspirationskväll där du får se och känna på de olika alternativ som finns att välja på. Du väljer sedan i lugn och ro hemma vid din dator. Behöver du hjälp så träffas vi och gör valen tillsammans. Vad som gäller för just din bostad kommer att presenteras på projektets egen hemsida när projektet kommit så långt.


Hemma hos Pernilla

Pernilla har jobbat med inredning sedan slutet av 90-talet. Hon har bland annat drivit eget med uppdrag inom hem, kontor, restauranger, caféer, hotell, reklamkampanjer och styling. Hennes eget hem är personligt och känslan av att varje pryl har betydelse är stark.

Läs mer
Bo Svanemärkt

Vårt mål är att Svanenmärka alla våra egenutvecklade bostäder. I ett Svanenmärkt hem är materialen noga kontrollerade för att vara hälsosamma och du har en god ljudisolering och bra ventilation.

Läs mer
Det finstilta

Här kan du läsa mer om vad som gäller vid beställning av inredningsval.

Läs mer