Vi vill att du ska trivas i ett av våra hem!

Vi skapar hus att bo, leva och trivas i

Vi skapar olika typer av hem för olika människor och olika situationer. Hyresrätter och bostadsrätter, radhus och flerbostadshus, i små och stora städer och i mindre samhällen. Vi skapar också plats för arbetsplatser och service, allt för att försöka bidra till ett levande och fungerande samhälle. I våra projekt tar vi ansvar hela vägen från markköp och byggnation via inflyttning till garantitid. En trygghet för dig som köper en bostad av oss.

Vi bygger där bostadsbristen är som störst

Vi väljer att gå vår egen väg. När andra säger att det är svårt att bygga små hyresrätter för ungdomar och studenter, utan att hyran kostar både skjortan och hela studielånet, bevisar vi motsatsen. Genom att tänka smart och storskaligt kan vi bygga för den åldersgrupp som idag har svårast att hitta ett eget boende. De senaste åren har vi byggt drygt 700 student- och ungdomsbostäder och vi har ytterligare 400  på gång.

 

 

Vi ingår i Wästbygg Gruppen

Wästbygg bygger för framtiden! Vi är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsföretag med stor kunskap om att bygga hus och fastigheter att bo, jobba och trivas i. Vi utvecklar och bygger flerbostadshus, kommersiella fastigheter och logistikanläggningar.

Wästbygg grundades 1981 och har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Borås och Varberg och vårt koncernbolag Logistic Contractor finns även i Norge och Danmark.