Vi är med från början till slut – en trygghet för dig som bor eller arbetar i en fastighet som vi har utvecklat

Vi skapar hus att bo, leva och trivas i

Vi utvecklar och bygger bostäder för alla. Hyresrätter och bostadsrätter, radhus och flerbostadshus, i småstad och storstad. Vi gör också plats för arbetsplatser och handel, allt för att bidra till ett levande och fungerande samhälle.

I våra utvecklingsprojekt ansvarar vi för hela kedjan, från de första diskussionerna kring ett markförvärv fram till att garantitiden löpt ut – en trygghet för dig som köper nyproduktion.

 

Vi bygger där bostadsbristen är som störst

Vi väljer att gå vår egen väg. När andra säger att det är svårt att bygga små hyresrätter för ungdomar och studenter, utan att hyran kostar både skjortan och hela studielånet, bevisar vi motsatsen. Genom att tänka smart och storskaligt kan vi bygga för den åldersgrupp som idag har svårast att hitta ett eget boende.

De senaste åren har vi byggt drygt 700 student- och ungdomsbostäder och vi har ytterligare 400  på gång.

 

 

Vi ingår i Wästbygg Gruppen

Wästbygg Gruppen är ett entreprenad- och projektutvecklingsbolag med en tydlig närvaro på de mest expansiva marknaderna i Sverige. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Borås och Varberg men finns också via koncernbolaget Logistic Contractor representerat i våra nordiska grannländer Norge och Danmark. Företaget är specialiserat inom affärsområdena bostad, kommersiellt och logistik. Dessutom arbetar vi med projektutveckling inom samtliga affärsområden.