Täby Park
Ett kvarter som skapar ett hemtrevligt, socialt och tryggt boende
Anmäl intresse

Information om projektet

Vår vision för Täby Park kvarter 2A är att skapa en ny, levande och på alla nivåer hållbar kvartersbebyggelse av hög arkitektonisk kvalitet med människan i centrum. Här ska det ska vara attraktivt att bo, arbeta och leva.

Levande stad

Täby Park blir ett kvarter där de boende möts och bryr sig om sina grannar och medmänniskor. Vi har därför lagt stor vikt på att skapa utrymme för gemensamma aktiviteter, som en samlingslokal för fester, växthus, gemensamma takterrasser, boulebanor, grillplatser, odlingslådor, bikupor, fjärilshotell, cykelverkstad samt integrering av en promenadrunda för motionärer i samband med de planlagda gångvägarna vid Boulevarden och mot den Gröna slingan. Med andra ord uppmuntrar husen de boende att aktivt välja gemenskapen och möta varandra, både i form av planlagda mötesplatser runt bikuporna och mer spontana möten runt grillplatsen eller boulebanan.  

Vi vill att husen får en stark närvaro och identitet, med levande fasader som de boende kan identifiera sig med. “Jag bor i den bruna tegelbyggnaden under takterassen, var bor du?”.

Ett identitetsskapande boende med hög grad av variation och mångfald i både formgivning och materialitet. Med upplevelser i gatunivå och hela vägen upp genom huset till takterrasserna.

“Trygga, hemtrevliga och upplevelserika rum”

 

 

Snabbfakta

Pris: Ej fastställt

Avgift: Ej fastställt

Boendeform: Bostadsrätt

Område: Täby Park

Kommun: Täby

Status: Planering

Bostäder: 74 st

Antal rum: Ej fastställt

Inflyttning: Hösten 2020

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med mer information längre fram!


Önskat antal rum