Ett tryggt bostadsköp

Vi skapar olika typer av hem för olika människor och olika situationer. Radhus och flerbostadshus, i små och stora städer och i mindre samhällen. Vi skapar också plats för arbetsplatser och service, allt för att försöka bidra till ett levande och fungerande samhälle. I våra projekt tar vi ansvar hela vägen från markköp och byggnation via inflyttning till garantitid. En trygghet för dig som köper en bostad av oss.

Från intresseanmälan...

Här på hemsidan presenterar vi både kommande och pågående projekt. Är du intresserad av ett kommande projekt, lämna din intresseanmälan så håller vi dig informerad om vad som händer. 

När projektet börjar ta form är det dags för säljstart och du som gjort en intresseanmälan får en inbjudan. Vi tar hjälp av mäklare för försäljning av bostäderna och de finns med på säljstarten för att berätta om hur det går till att köpa nyproduktion. 

Är du intresserad av en bostad i ett projekt som redan är säljstartat - kontakta mäklaren direkt. Kontaktuppgifter finns på projektets egen hemsida.  

...till inflyttning

Under resans gång håller vi dig informerad om vad som händer i projektet genom regelbundna nyhetsbrev. Du blir inbjuden till en inredningskväll där vi presenterar vilka möjligheter som finns för dig att sätta din egen prägel på din lägenhet.

Vi bjuder också in till visningar av arbetsplatsen och - när det kommer så långt - till någon av bostäderna för att du skall få en uppfattning om hur ditt nya hem och bostadsområde kommer att ta sig ut och fungera.

I god tid innan inflyttning håller vi ett informationsmöte där du får veta allt du behöver inför inflyttningen. På tillträdesdagen får du dina nycklar och slutlig genomgång av din bostad.

Vi gör vårt bästa för att resan mot ditt nya hem skall vara så rolig och trygg som möjligt!

 

Vi ingår i Wästbygg Gruppen

Wästbygg Gruppen är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsföretag med stor kunskap om att bygga hus att bo, jobba och trivas i. Vi utvecklar och bygger flerbostadshus, kommersiella fastigheter och logistikanläggningar.

Wästbygg grundades 1981 och har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Borås och Varberg och vårt koncernbolag Logistic Contractor finns även i Norge och Danmark.