Att våra bostäders originalinredning är väl genomtänkt och håller över tid är viktigt för oss

Original...

Ett hus i Hökälla Ängar 2 har en originalinredning med neutrala färgval och hållbara material som lätt skall kunna kombineras med ditt möblemang, oavsett stil.

I vårt fina originalkök av märket Marbodal får du en tidlös vit slät lucka kombinerad med en bänkskiva och stänkskydd i ljus betongmönstrad laminat och ett kromat handtag på lådor och luckor. 

I WC/dusch, hallens entré och klädvård ligger ljusgrå klinker på golvet. I båda badrummen finns kommod med lådor, spegelskåp med belysning och eluttag samt duschvägg i glas. Bilden är från badummet på plan 1.

I de rum som inte har klinkergolv ligger en mattlackad klassisk trestavs ekparkett. Väggarna är vitmålade i alla rum och innerdörrarna är vita, släta. I ett av sovrummen på övre plan finns en praktisk skjutdörrsgarderob utrustad med bärlist, hylla och stång och under den täta trappan med eksteg finns förvaringsmöjligheter. Allt som ingår i Hökälla Ängars original finns beskrivet i detalj nedan under rubriken "Husens original".

... och alternativ

Utöver vårt original så har vi tagit fram väl genomtänkta alternativ som är förenat med en kostnad. Kombinera alternativen efter eget tycke och smak för att få till det uttryck som just du önskar för din nya bostad. Oavsett vilken kökslucka du väljer får du en tidlöshet, lugn och harmoni. Byt ut någon detalj som handtag eller bänkskiva eller varför inte välja ett vitlaserat golv för att ljusa upp helheten i ditt hem?

Ändra planlösningen

Köper du ett radhus i ett tidigt skede kan du ändra planlösningen i din bostad. I original får du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Som alternativ kan du välja att sätta upp en vägg med dörr för att dela av mellan kök och vardagsrum. Du har också möjlighet att välja till ett badkar istället för duschväggar och en skjutdörrslösning i klädvård.

... eller välja bort väggen och dörr mellan allrum och sovrum 3 för att få ett större rum på det övre planet. Du kan även välja till en garderob i sovrum 3. Vi vill ge dig möjligheten att skapa ett hem som passar just dina behov.

Inspiration

Möjlighet att välja inredning får du om du köper du en bostad i Hökälla Ängar 2 i tidigt skede. Kontakta mäklaren för att få veta vilka stopptider som gäller för den lägenhet du är intresserad av. Innan du skall välja kommer du att få möjlighet att se prover på färger och material, jämföra handtag och köksluckor, klämma, känna och fundera!

Så går det till

Allt som ingår i Hökälla Ängar 2 original och det du har att välja på, presenteras i en digital portal. Du som köper en lägenhet får en inloggning till portalen där du gör dina val. I portalen kan du se priser och tider för när tillvalen skall vara klara och du kan göra dina val i lugn och ro hemma. Behöver du hjälp så ordnar vi förstås det. Inför dina val kommer du i god tid få ett mail med inloggningsuppgifter och instruktioner om hur du använder portalen. 


Allmänna villkor

Läs mer om vad som gäller vid beställning av tillval.

Klicka här
Husens original

Fönsterbänkar i kalksten, vitvaror från Siemens & Franke, vita högskåp från Marbodal. Det här ingår i husens originalutförande.

Läs mer
Bra att veta om husen

Grund och stomme, fönster och takhöjd - här har vi samlat den viktigaste informationen om husen.

Klicka här