När du hittat en bostad hos oss hjälper vi dig hela vägen

Ett tryggt bostadsköp

Vi skapar olika typer av bostäder som blir hem för olika människor som har olika sätt att leva. Radhus och flerbostadshus med bostadsrätt, i små och stora städer och i mindre samhällen. Vi skapar också plats för arbetsplatser och service, allt för att försöka bidra till ett levande och fungerande samhälle. Vi tar ansvar hela vägen från markköp och byggnation via inflyttning till garantitid. En trygghet för dig som hittar hem hos oss!

Från intresseanmälan...

Här på hemsidan presenterar vi både bostäder vi planerar för och som redan är till salu. Är du intresserad av ett kommande projekt, lämna din intresseanmälan så håller vi dig informerad om vad som händer. 

Du som gjort en intresseanmälan får inbjudan till säljstarten. Vi tar hjälp av mäklare för försäljning av bostadsrätterna och de finns med på säljstarten för att berätta om hur det går till att köpa nyproduktion. 

Är du intresserad av en bostad i ett projekt som redan är säljstartat - kontakta mäklaren direkt. Kontaktuppgifter finns på projektets egen hemsida.  

... till inflyttning

Under resans gång håller vi dig informerad om vad som händer. Vi bjuder in till visningar av arbetsplatsen och - när det kommer så långt - till någon av lägenheterna för att du skall få en uppfattning och en känsla för ditt nya hem och bostadsområde.

När inflyttningen närmar sig håller vi ett informationsmöte där du får veta allt du behöver om bostadsrättsföreningen och inför inflyttningen. Före tillträdet ses vi i bostaden för en genomgång av din nya bostad tillsammans med besiktningsmannen. På tillträdesdagen får du dina nycklar kan börja flytta in!

Vi gör alltid vårt bästa för att resan mot ditt nya hem skall vara så rolig och trygg som möjligt!

 

En del av Wästbygg Gruppen

Wästbygg Gruppen är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsföretag med stor kunskap om att bygga hus att bo, jobba och trivas i. Vi utvecklar och bygger flerbostadshus, kommersiella fastigheter och logistikanläggningar. Wästbygg grundades i Borås 1981 av Gunnar Ivarson och Kjell Berggren. Det var två driftiga entreprenörer med många års erfarenhet från andra byggföretag som gjorde gemensam sak utifrån en vision om att skapa något eget och bättre.


Vårt Trygghetspaket

Om det skulle hända något oförutsett under resans mot din nya bostad så kan du få hjälp genom vårt Trygghetspaket

Läs mer här
Att bo i bostadsrätt

Har du bott i bostadsrätt tidigare och vet hur det fungerar, eller är det kanske helt nytt för dig?

Läs mer här
De olika avtalen

Förhandsavtal, upplåtelseavtal och bokningsavtal - vad är vad på vägen mot en nyproducerad bostadsrätt?

Läs mer här