Original...

Design och inredning är viktigt både för dig och för oss. Därför väljer vi redan tidigt inredning som passar resten av huset. Vi vill skapa en harmonisk helhet med tidlös design och hållbara produkter. Vår inredare arbetar i nära samarbete med arkitekten för att skapa harmoni mellan insida och utsida.

I No.12 har vi valt ett vackert och tåligt vitlaserat ekgolv, kök med varmgrå luckor och en matchande bänkskiva i laminat. Väggarna målas i en varmgrå kulör.

 

 

...och alternativ

Utöver vårt original har vi även ett antal kostnadsfria alternativ för dig att välja mellan. Olika köksluckor, handtag, bänkskivor och väggkulörer.

Vi har även förberett med alternativ som är förenat med en kostnad, som t ex olika innerdörrar, kakel, klinker och vitvaror.

Som köpare kommer du att bli inbjuden till ett inredningsevent där vi berättar mer om vårt erbjudande och ger inspiration och möjlighet att ställa frågor. I samband med detta event får du all information om hur processen går till samt vilka tider som gäller för inredningsval dvs stopptider.

Att få välja inredning är en fördel med att köpa nytt!

Närbild på färgprover i blått och en kaffekopp som symboliserar möjigheten att göra inredningsval till din nyproducerade lägenhet i stockholm göteborg eller malmö

Så här går det till

Allt som ingår i No.12 original och det du har att välja på, presenteras i inredningskatalogen och i Tillvalsportalen. Du som köper en lägenhet får en inloggning till portalen där du gör dina val. I portalen kan du se priser och tider för när tillvalen skall vara klara och du kan göra dina val i lugn och ro hemma. Behöver du hjälp så ordnar vi förstås det.

Klicka här för att bläddra i inredningskatalogen