Projekt | 2021-02-02

Bild: Parklyckan | Radhus med bostadsrätt i Vårberg

Säljstart

Intresset för våra 36 bostadsrättsradhus på Vårbergstoppen har varit stort och nu är det äntligen klart för att skriva bokningsavtal. Kund- och marknadsansvarig Maria Carlsson har jobbat in i det sista för att få allt klart.

- Så roligt att äntligen vara igång efter alla förberedelser. Jag är inte förvånad över att intresset är stort, radhusen ligger fantastiskt fint strax intill natursköna Vårbergstoppen och Mälaren samtidigt som det är nära till både kommunikationer och service säger Maria.

I ett radhus i Parklyckan bor du hållbart och modernt. Husen är Svanenmärkta och uppfyller höga miljö- och hälsokrav på produkter och material. Den harmoniska exteriören i grågrönt och beige smälter väl in i den omkringliggande naturen och även inomhus är färgsättning och material noga utvalda för att hålla stilen över tid. 

Radhusen finns i två storlekar. Fyra rum och kök och sex rum och kök. I det större huset kan planlösningen förändras så att sovrummet på nedre plan förvandlas till ett öppet matrum och arbetsrummet på övre plan till ett allrum för spelkvällar och seriemaraton.

Är du intresserad, läs mer på Parklyckans hemsida och kontakta vår mäklare Jimmy Rosetti på Svensk Fastighetsförmedling.