Pågående
Fridhem, Ängelholm

Kv. Kust

I naturnära Ängelholm finns både hav och skog på gångavstånd. Kvarteret Kust ligger i lugna Fridhem och här formar vi just nu ditt nya hem. Husen gestaltas på ett modernt sätt med varierande material inspirerat från naturen. Här kommer vi erbjuda mindre ettor till större fyror – alla med väl genomtänkta planlösningar.

Kvarteret består av fyra huskroppar med fem våningsplan i varje. De översta takvåningarna har stora takterrasser med vacker utsikt mot naturen och skogen eller den gröna gården. Alldeles bakom kan havet skymtas. Vissa taklägenheter har till och med två terrasser. Perfekt för sena middagar i kvällssolen! De övriga våningarna har generösa balkonger eller uteplatser, som kan möbleras flexibelt. Gränsen mellan inne och ute suddas ut.

Lägenheterna har fina och öppna planlösningar med gemensamt kök och vardagsrum. Här finns generösa sällskapsytor och ett bra ljusinsläpp från flera väderstreck. Inredningen är ljus med inspiration från naturens färger.

Innergården är härlig och lummig med mycket grönska och olika platser för umgänge och odlingslådor. Det finns också en naturlekplats för barnen och bekväma sittplatser under pergolan för fika och umgänge. Här finns det gott om parkeringsplatser och förråd med sedumtak.

I den fina stadskärnan finns gott om härliga fikaställen, restauranger och mysiga butiker. Paddla i ån mitt i stan eller jogga längs med havet. Ta en shoppingtur på stan och en gofika på vägen hem. Lev ett lugnt liv med ett rikt utbud av aktiviteter.

Vill man ta sig till större städer finns goda kommunikationer både för bil eller tågresor.

I kvarteret Kust lever du i harmoni – med naturen, havet och staden.  Du har möjlighet till ett aktivt liv som ger ett rikt liv!

Fakta

Område, ort

Fridhem, Ängelholm

Bostadstyp

Flerbostadshus

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal bostäder

79

Pris

1 395 000 - 5 595 000 kr

Månadsavgift

2 529 - 7 213 kr

Antal Rum

1 - 4 st

Storlek

35 - 122 kvm

Tidplan

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredningsval

Inflyttning

I detta skede får du ta del av detaljerad information om respektive objekt och vid intresse tecknas avtal.

Bostadsväljare

Intresseanmälan, Kv. Kust

Fyll i all obligatoriska fält*
Fyll i all obligatoriska fält*
Fyll i all obligatoriska fält*
Fyll i all obligatoriska fält*
Fyll i all obligatoriska fält*
Tack för din anmälan!x
Inlämningen misslyckades. Var god försök igen.x

Kontakta mäklare