När du hittat hem hjälper vi dig hela vägen

Ett tryggt bostadsköp

Slipp budgivning

När du köper en nyproducerad lägenhet blir det aldrig någon budgivning. Lägenhetens pris är satt från början och det är det angivna priset som gäller vid försäljning. Med andra ord är det enkelt att göra en boendekalkyl som håller!

Vi tar ansvar för osålda lägenheter
Wästbygg tar ansvar för att kostnaden för eventuella osålda lägenheter inte drabbar föreningen. Fram till dess att lägenheterna är sålda och köparna har flyttat in betalar vi månadsavgiften till föreningen.

 

 

I förgrunden, en vuxen som håller ett barn i handen. I bakgrunden ett bostadsområde med flerbostadshus med lägenheter och bostadsrätter.

Från intresseanmälan...

Du som gjort en intresseanmälan får inbjudan till säljstarten. Vi tar hjälp av mäklare för försäljning av bostäderna och de finns med på säljstarten för att berätta om hur det går till att köpa nyproduktion. 

Är du intresserad av en bostad i ett projekt som redan är säljstartat - kontakta mäklaren direkt. Kontaktuppgifter finns på projektets egen hemsida.  

Detalj, människa som håller en mobiltelefon, händerna i fokus, gör en intresseanmälan för en nyproducerad bostadsrätt på Wästbygg Våra Hems hemsida

... till inflyttning

Under resans gång håller vi dig informerad om vad som händer. Vi bjuder in till förhandsvisning på arbetsplatsen och - när det kommer så långt - till någon av bostäderna för att du skall få en uppfattning och en känsla för ditt nya hem och bostadsområde.

När inflyttningen närmar sig håller vi ett informationsmöte där du får veta allt du behöver inför inflyttningen och innan tillträdet ses vi i bostaden för en genomgång tillsammans med besiktningsmannen. På tillträdes-dagen får du dina nycklar kan börja flytta in!

Vi gör alltid vårt bästa för att resan mot ditt nya hem skall vara så rolig och trygg som möjligt!

 

Kvinna på balkong, med fötterna på räcket njuter av att ha flyttat in i sin nyproducerade lägenhet

En del av Wästbygg Gruppen

Wästbygg Gruppen är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsföretag med stor kunskap om att bygga hus att bo, jobba och trivas i. Vi utvecklar och bygger flerbostadshus, kommersiella fastigheter och logistikanläggningar. Wästbygg grundades i Borås 1981 av Gunnar Ivarson och Kjell Berggren. Det var två driftiga entreprenörer med många års erfarenhet från andra byggföretag som gjorde gemensam sak utifrån en vision om att skapa något eget och bättre.

Detaljbild med en kaffekopp från Wästbyggs kontor, wästbygg utvecklar och bygger bostadsrätter i stockholm, göteborg och malmö med omnejd

Svana ditt liv!

Vi på Wästbygg har stor erfarenhet att bygga hållbart och vi Svanenmärker de bostäder som vi utvecklar och bygger själva.

Läs mer här
Att bo i bostadsrätt

Har du bott i bostadsrätt tidigare och vet hur det fungerar, eller är det kanske helt nytt för dig?

Läs mer här
Boaktiva

Vi knuffar dig till en en mer hållbar vardag, både för dig, miljön och din ekonomi - det skall vara lätt att göra rätt!

Läs mer här