Att våra bostäders originalinredning är väl genomtänkt och håller över tid är viktigt för oss

Original

En lägenhet i Tuvebo Glashytta har en originalinredning med neutrala färgval och hållbara material som lätt skall kunna kombineras med ditt möblemang, oavsett stil.

 

Kök

Köket är på många sätt hjärtat i det moderna hemmet. Här samlas vi för att laga mat och äta, läsa läxor och prata om dagens händelser.

I Tuvebo Glashyttas original får du ett kök med släta vita luckor, bygelhandtag i krom och en ljus laminat som bänkskiva och stänkskydd. 

 

Badrummen

Badrummen i Tuvebo Glashytta är i sitt originalutförande inredda med ljusgrå klinker och vitt kakel.  

Alla badrum har egna tvättmöjligheter. I de större lägenheterna finns både tvättmaskin och torktumlare och i de mindre finns en kombimaskin.

Generellt

I alla rum förutom badrum kläs golvet av en mattlackad klassisk trestavs ekparkett. Väggarna är vitmålade i alla rum och innerdörrarna är vita, släta.

Allt som ingår i Tuvebo Glashyttas original finns beskrivet i detalj nedan under rubriken "Bra att veta om huset".

Alternativ

Utöver vårt original så har vi tagit fram väl genomtänkta alternativ som är förenat med en kostnad. Kombinera alternativen efter eget tycke och smak för att få till det uttryck som just du önskar för din nya bostad. Oavsett vilken kökslucka du väljer får du en tidlöshet, lugn och harmoni. Byt ut någon detalj som handtag eller bänkskiva eller varför inte välja ett vitlaserat golv för att ljusa upp helheten i ditt hem?

Inspiration

Möjlighet att välja inredning får du om du köper du en bostad i Tuvebo Glashytta i tidigt skede. Innan du skall välja kommer du att få möjlighet att se prover på färger och material, jämföra handtag och köksluckor, klämma, känna och fundera!

Så går det till

Allt som ingår i Tuvebo Glashyttas original och det du har att välja på, presenteras i en digital portal. Du som köper en lägenhet får en inloggning till portalen där du gör dina val. I portalen kan du se priser och tider för när tillvalen skall vara klara och du kan göra dina val i lugn och ro hemma. Behöver du hjälp så ordnar vi förstås det. Inför dina val kommer du i god tid få ett mail med inloggningsuppgifter och instruktioner om hur du använder portalen. 

Allmänna villkor inredningsval


Arkitekten berättar

Läs mer om hur arkitekterna Helena och Maria har tänkt när de utformat Kvarteret Tuvebo.

Klicka här
Original

Det här ingår i lägenheternas originalutförande.

Läs mer
Bra att veta om huset

Grund och stomme, fönster och takhöjd - här har vi samlat den viktigaste informationen om huset.

Klicka här