Inflyttning närmar sig

I februari 2021 är det dags för inflyttning i de 58 bostadsrätterna i Kvarteret Tuvebos första etapp - Tuvebo Smedja.

Nästa visning är den 20 januari kl.17.30. Kontakta Svensk Fastighetsförmedling för bokning av visningstid.

Det finns fortfarande några lägenheter kvar och det finns nu en färdigställd visningslägenhet. Kontakta mäklaren för att boka tid för nästa tillfälle.

Om du väljer att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Kvarteret Tuvebo får du inte bara en lägenhet. Vi har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Läs mer under fliken DET LILLA EXTRA.

Gillar du vad du ser men hittar inte rätt lägenhet, eller vill ha lite längre framförhållning? Ta en titt på andra etappen - Brf Tuvebo Ateljé.

 

Svana ditt liv - bo i en Svanenmärkt bostad 

Läs mer om Svanenmärkta byggnader

 

Kvarteret Tuvebo ingår i projektet BoStad2021 som är ett samarbete mellan privata, kooperativa och kommunala byggaktörer och Göteborgs Stad. Satsningen innebär att 7 000 bostäder, utöver de som normalt skulle byggas, ska vara färdigställda senast år 2021 då staden firar 400 år! Läs mer här

 

 

Var vänlig notera att bilder och information är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser och förändringar kan förekomma.

Kontakta mäklare

Ellinor Petrovski

Direkt: 0766-23 82 61
ellinor.petrovski@svenskfast.se

Daniel Kjörling

Direkt: 0766-23 82 01
daniel.kjorling@svenskfast.se
Vill du veta mer?

Kontakta Svensk Fastighetsförmedling 

Klicka här
Köpa ny bostad

Så går det till att köpa nyproduktion av oss

Läs mer
Att bo i bostadsrätt

Så fungerar det 

Läs mer