Cityterrassen – njut lugnet mitt i pulsen

Vill du bo i en bostadsrätt på Malmös bästa läge?

Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på 30 minuter.

De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge.

Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på lågtempererad fjärrvärme, individuell mätning av el och egen dagvattenhantering. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest i det gemensamma orangeriet där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? 

Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls.

Välkommen till Cityterrassen!

 

Svana ditt liv - bo i en Svanenmärkt bostad

Läs mer om Svanenmärkta byggnader

 

Var vänlig notera att bilder och information är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser och förändringar kan förekomma.

Snabbfakta

Pris: 0 - 0

Avgift: 0 - 0

Boendeform: Bostadsrätt

Område: Nyhamnen

Kommun: Malmö

Status: Kommande

Bostäder: 160 st

Antal rum: 1 - 5

Inflyttning: Ej fastställt