Västra Roslags Näsby
Anmäl intresse

Bo lite grönare

Bo i en stadsmiljö med fokus på hållbarhet och grönska! I nya stadsdelen Roslags-Näsby i Täby kommun kommer energisystem, transportsystem och avfallshantering vara hållbara och utemiljön kommer att grönska!

Tillsammans med Sundell Arkitekter planerar vi här för moderna och miljömärkta bostadsrätter. Vi skapar ett trivsamt kvarter med en mix av enplanslägenheter, etagelägenheter och charmiga stadsrådhus. Här bor du i ett hus med varierade kulörer och material. Växtligheten har du nära i form av gröna tak, härliga takterrasser och grönskande fasader med klätterväxter. På taket sitter solpaneler som förser huset med förnybar energi.

Roslags Näsby ligger centralt i Täby och stadsdelen kommer erbjuda handel, restauranger, caféer och gröna parker. Söker du efter ett bredare utbud av service, har du gångavstånd till populära Täby Centrum.

Roslags Näsby har utmärkta tågförbindelser till Stockholm. Tåget stannar precis i anslutning till området och den nya bron över spåret länkar ihop det nya området med den befintliga bebyggelsen i Roslags Näsby. Tåget tar dig till Östra station på cirka 20 minuter och längs E18 finns även goda bussförbindelser till både Danderyds sjukhus, Stockholm och Norrtälje.

 

Wästbygg Våra Hem är en del av Wästbygg Gruppen - ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar. Wästbygg grundades i Borås 1981 av två driftiga entreprenörer som gjorde gemensam sak utifrån en vision om att skapa något eget och bättre. Vi jobbar på i samma anda och skapar bostäder du vill kalla hem!

Snabbfakta

Pris: 0 - 0

Avgift: 0 - 0

Boendeform: Bostadsrätt

Område: Västra Roslags Näsby

Kommun: Täby

Status: Kommande

Bostäder: 0 st

Antal rum: 0 - 0

Inflyttning:

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med mer information längre fram!