Projekt | 2021-10-13

Bild: Då kör vi!

Solig tillställning i Solkvarteren

I strålande höstväder togs i förra veckan det formella första spadtaget för Soluret i Hyllie, Malmö. På plats med spadarna i högsta hugg var vår regionchef Karl Stenson tillsammans med arkitekten Marcus Hultberg från Kanozi Arkitekter och en av våra bostadsköpare. 

Vi är väldigt stolta över Soluret. Här får våra kunder ett hållbart boende i en modern stadsdel med närhet till service och kollektivtrafik och kan samtidigt njuta av en grön gård med odlingslotter och härliga balkonger i sydvästläge med utsikt mot dagvattenparken. En riktigt bra kombination av sådant som ger livskvalitet. Huset miljömärks med Svanen och solcellerna på taket bidrar till fastighetens elanvändning. Hyllie har utmärkta pendlingsmöjligheter och för att ytterligare minska behovet av egen bil ger vi de boende tillgång till bilpool och gemensam lådcykel. 

Bostäderna varierar i storlek från ett till sex rum och kök, försäljningen har gått bra och den sista lägenheten såldes precis! Kunderna står nu inför att göra sina inredningsval och det var många som passade på att ställa frågor till kund- och marknadsansvariga Pernilla Ehlenberg och Charlotta Karlsson som också var på plats. 

 Inflyttning i Soluret planeras till mitten av 2023.