Vi finns för dig hela vägen

Vi tar ansvar

Vi skapar olika typer av bostäder som blir hem för människor som har olika sätt att leva. Radhus och flerbostadshus med bostadsrätt, i små och stora städer och i mindre samhällen. Vi skapar också plats för arbetsplatser och service, allt för att försöka bidra till ett levande och fungerande samhälle. Vi tar ansvar hela vägen från markköp och byggnation via inflyttning till garantitid. En trygghet för dig som hittar hem hos oss!

Från intresseanmälan...

Här på hemsidan presenterar vi både bostäder vi planerar för och som redan är till salu. Är du intresserad av ett kommande projekt, lämna din intresseanmälan så håller vi dig informerad om vad som händer. 

Du som gjort en intresseanmälan får inbjudan till säljstarten. Vi tar hjälp av mäklare för försäljning av bostadsrätterna och de finns med på säljstarten för att berätta om hur det går till att köpa nyproduktion. 

Är du intresserad av en bostad i ett projekt som redan är säljstartat - kontakta mäklaren direkt. Kontaktuppgifter finns på projektets egen hemsida.  

... till inflyttning

Vi håller dig informerad under resans gång och bjuder in till visning av arbetsplatsen och - när det är möjligt - till någon av lägenheterna för att du skall få en känsla för ditt nya hem och bostadsområde.

När inflyttningen närmar sig håller vi ett informationsmöte där du får veta allt om bostadsrättsföreningen och inflyttningen. Före tillträdet ses vi i bostaden för en genomgång av din nya bostad tillsammans med besiktningsmannen. På tillträdesdagen får du dina nycklar och kan börja flytta in! Vi gör alltid vårt bästa för att resan mot ditt nya hem skall vara så rolig och trygg som möjligt!

 

Vi vill veta vad du tycker

Det är viktigt för oss att hela tiden bli bättre på det vi gör. För att lyckas med det så mäter vi NKI - Nöjd Kund Index. Det betyder att du som flyttat in i ett av våra hem får en enkät där du kan berätta vad du tycker om oss, hur du upplevde vägen mot din nya bostad och om det finns något vi borde förändra eller förbättra. För varje svar vi får in så skänker vi 100 kronor till organisationen BRIS. Ett bidrag till deras arbete för ett bättre samhälle för barn.

Detalj, människa som håller en mobiltelefon, händerna i fokus, gör en intresseanmälan för en nyproducerad bostadsrätt på Wästbygg Våra Hems hemsida

Wästbygg Gruppen

Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar. Wästbygg grundades i Borås 1981 av Gunnar Ivarson och Kjell Berggren. Det var två driftiga entreprenörer med många års erfarenhet från andra byggföretag som gjorde gemensam sak utifrån en vision om att skapa något eget och bättre. 


Inredning

Vi lägger stort engagemang i att originalinredningen i våra bostadsrätter skall fungera med många olika inredningsstilar.

Läs mer
Att bo i bostadsrätt

Har du bott i bostadsrätt tidigare och vet hur det fungerar, eller är det kanske helt nytt för dig?

Läs mer
De olika avtalen

Förhandsavtal, upplåtelseavtal och bokningsavtal - vad är vad på vägen mot en nyproducerad bostadsrätt?

Läs mer