Projekt | 2023-06-12

Bild: Glada och förväntansfulla kunder - Radjeev och Ashima

Äntligen dags

Förra veckan var första veckan med inflyttningar i vår stolthet Soluret i Hyllie, Malmö. Det är så roligt att träffa alla förväntansfulla och glada köpare och vi är verkligen stolta över vårt projekt!

Radjeev och Ashima har köpt lägenhet 1208, en fantastisk 4-rumslägenhet med utsikt över vattenparken med bästa eftermiddagssolen. De har följt projektet sedan start och varje vecka besökt arbetsplatsen för att följa utvecklingen så nu var de verkligen glada för att få hämta sina nycklar!

I september 2020 startade vi försäljningen av bostäderna i Soluret och de sålde slut snabbt. Här har arkitekten tagit vara på det fantastiska läget mot parken och väster, så att alla lägenheterna kan dra nytta av läget och kvällsljuset. Omgivningen med vattenparken och den gröna gården ger en fin kontrast till husets strama formspråk och här finns både odlingslotter och växthus. Huset är miljömärkt med Svanen och på taket finns solceller som hjälper bostadsrättsföreningen med elbehovet. Elen lagras i batterier, som kan nyttjas vid sämre väder. Huset har en bilpool och en gemensam lådcykel och det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i intilliggande parkeringshus.

Läs mer om Soluret