36 Svanenmärkta par- & radhus i Lillhagsparken - välkommen till Hökälla Ängar 2!

 

Vi planerar för fler bostäder i fantastiska Lillhagsparken, en omgivning som för nära 100 år sedan skapades för människors behov av ljus, luft, grönska och rekreation. Denna plats tar nu en ny skepnad utan att göra avkall på dess historia. I Hökälla Ängar 2 bygger vi 36 tvåplans par- och radhus i bostadsrättsform med planerad inflyttning juni-december 2023.  

 

Husen är miljömärkta med Svanen vilket ger hus med låg energianvändning och bra materialval, vilket är bra både för dig och för miljön. Den flexibla planlösning ger möjligheten att anpassa ditt hus efter vad som passar din familjesituation och livsstil, vi vill skapa ett boende som håller över tid. Färgsättningen, träpanelen och spaljéer har fått harmonisera med de närliggande radhusen i Hökälla Ängar 1 för att skapa en enhetlighet för området. 

 

Husen ligger i en västersluttning med en entrésida åt öster och uteplats mot väster. Mot söder gränsar området mot en skogsdunge med vackra träd och där vitsipporna blommar om våren. På denna lugna och trivsamma plats får du ett modernt hus med praktiska och välgenomtänkta lösningar, fördelat på fem rum och kök och ett separat rum för klädvård. Ett hus som är större till sitt innehåll än om man ser till dess yta. 

 

Alla hus har: 

  • Trallbelagd uteplats  
  • Badrum på båda våningsplanen 
  • Golvvärme i alla rum på entréplan 
  • Groventré/Klädvård 
  • Tillgång till en parkering 

 

Var vänlig notera att bilder och information är framtagna i ett tidigt skede. Avvikelser och förändringar kan förekomma. 

 

Wästbygg Våra Hem är en del av Wästbygg Gruppen - ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar. Wästbygg grundades i Borås 1981 av två driftiga entreprenörer som gjorde gemensam sak utifrån en vision om att skapa något eget och bättre. Vi jobbar på i samma anda och skapar bostäder du vill kalla hem!

Kontakta mäklare

Logotyp Bjurfors

Malin Tulldahl

Direkt: 031-733 20 98
malin.tulldahl@bjurfors.se
Om Lillhagsparken

Bo bland vitsippor och 400-åriga ekar

Läs mer
Boaktiva

Vi hjälper dig att leva hållbart

Läs mer
Svanenmärkt

Svanenmärkt bostad - bra för dig och miljön

Läs mer