välkommen hem

Lägenheterna är välplanerade oavsett storlek. Vi har prioriterat ett stort allrum för samvaro och matlagning. Genomgående planlösningar, med en inre privat sovavdelning där rummen har fönster mot kvarterets lugna gårdssida i öster. Alla lägenheter har bra förvaringsmöjligheter samt eget lägenhetsförråd i lägenheten. Badrummen i Las Vega är rymliga, snygga och praktiska med kommoder, överskåp och tvättmöjligheter. Samtliga lägenheter har balkong, fransk balkong eller uteplats med generöst ljusinsläpp.

 

Kök & vardagsrum Kombinationen av vardagsrum och kök i öppen planlösning gör det lätt att hitta hemmets hjärta. Med antracitgrå kulör och bänkskiva med en list av valnöt tonas själva kökskänslan ner då rummet används till så mycket mer än matlagning.

Sovrummen är ljusa och fräscha. Med sina vitmålade väggar och tak, släta vita innerdörrar och vita socklar  och lister ger de ett luftigt intryck. Parkettgolv i ek och fönsterbänkar av sten ger en ombonad och gedigen känsla.

 

Hall Ljusa väggar och tak i vitt ger ett rymligt och välkomnande första intryck. Hatthyllan i naturlackad ek matchar golvet av ekparkett. I hallen finns bra förvaring med en eller flera garderober. Alla lägenheter är tryggade med en stilfull säkerhetsdörr, lackad i svart.

Badrum Den halvförskjutna kakelsättningen slingrar sig upp längs väggen och ger känslan av högt i tak. En mörkgrå målad yta som övergår i taket ovanför dörrfodret skapar en modern och lyxig touch. Lådkommod med el-uttag, stor spegel med belysning, handdukstork och ett väggskåp gör badrummet både snyggt och praktiskt. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin.