Att köpa nyproduktion

Det är något visst med att kliva över tröskeln till en helt ny bostad där ingen har bott förut. En viktig plats som du har valt med hjärta. I en omgivning där du kan känna dig trygg. Vi bygger bostäder som du vill kalla hem. 

Vi bygger för framtiden  

Människor ska bo och trivas under lång tid i våra bostäder och vi har många års erfarenhet av att bygga med hög kvalitet som håller i längden. Våra egenutvecklade bostadsrätter är alltid Svanenmärkta. Ett helhetstänk som gynnar människorna som bor i huset genom sunda materialval. Långsiktigt innebär det också att vi bygger med en tidlös arkitektur och väljer bra material till den fasta inredningen från välkända varumärken.  

När du köper en nyproducerad bostad av oss har du en garantitid på byggnadsarbeten i fem år och lika lång garantitid för dina vitvaror.  

Tryggt pris  

När du köper en nyproducerad bostad slipper du budgivning. Lägenhetens pris är satt från början och det angivna priset gäller när själva försäljningen sker.  

Känn dig som hemma. Innan du har flyttat in. 

När du köper en nyproducerad bostad har du möjlighet att sätta din egen prägel på ditt hem genom att göra ett antal olika inredningsval. Våra inredare har tagit fram en fin originalinredning till våra bostäder med funktionella och tidlösa material, men önskar du exempelvis välja köksinredning i annan färg eller annat träslag på parketten så erbjuder vi både kostnadsfria alternativ och tillval. Gör du tillval specificeras detta i ett tillvalsavtal. Inför att du ska göra dina inredningsval bjuder vi in till en inspirationskväll där du får möjlighet att titta på de alternativ som erbjuds.