Om oss

Wästbygg Våra Hem är en del av börsnoterade Wästbygg Gruppen som utvecklat och byggt bostäder i mer än fyrtio år. Vi erbjuder nyproducerade lägenheter och radhus kring landets storstäder där du kan känna dig trygg och trivas. Bostäder med smarta lösningar och bra material som är märkta med Svanen. Bostäder som håller över tid, som du vill kalla hem. 

I vissa av våra bostadsprojekt skapas också plats för uthyrning till annan verksamhet så som affärer och restauranger. Allt för att bidra till ett levande och välfungerande samhälle.  

Tryggt och enkelt  

När man ska genomföra livets kanske största affär är det viktigt att känna sig trygg i sina beslut. För många är det första gången man köper en bostad, det är en stor investering och det är mycket som ska falla på plats. Därför är vi med dig hela vägen, från intresseanmälan tills det är dags att sätta nyckeln i låset. Vi har tydliga avtal och ett trygghetspaket som försäkrar dig som köpare mot oväntade händelser. Vi är delaktiga i styrelsen, ser till att trädgårdar, rabatter och andra delar av omgivningen kommer på plats och ordnar med uthyrning av eventuella lokaler.  

När du som köpare behöver oss så finns vi där. Här hittar du våra kontaktuppgifter. 

Vi vill veta vad du tycker 

Det är viktigt för oss att hela tiden bli bättre på det vi gör. För att lyckas med det så mäter vi NKI – Nöjd Kund Index. Det betyder att du som flyttat in i ett av våra hem får en enkät där du kan berätta vad du tycker om oss, hur du upplevde vägen mot din nya bostad och om det finns något vi borde förändra eller förbättra. För varje svar vi får in så skänker vi dessutom 100 kronor till organisationen BRIS. Ett bidrag till deras arbete för ett bättre samhälle för barn.