Inredning

Originalinredningen i våra hem är harmonisk och tidlös, vilket skapar förutsättningar för att dina egna möbler, textilier och dekoration ska smälta in på ett fint sätt i din nya bostad. Vi tycker det ska vara lätt att skapa ett personligt hem.    

Att den fasta inredningen ska vara hållbar är en självklarhet för oss. Allt vi har valt till våra bostäder uppfyller de krav som finns för att bostaden skall bli Svanenmärkt.  

Kostnadsfria alternativ och inredningsval

Våra inredare har tagit fram ett fint originalkoncept till våra bostäder med funktionella och tidlösa material som harmonierar med husets karaktär och uttryck. För att du ska kunna sätta din egen prägel på din nya bostad har vi också tagit fram alternativa material och produkter. Det finns både kostnadsfria alternativ och inredningsval mot en avgift.   

Inför att du ska göra dina inredningsval så bjuder vi in till en inspirationskväll där du får möjlighet att titta på de alternativ som erbjuds. Här kan du läsa våra allmänna villkor som gäller vid beställning av inredningsval.

Våra kök och badrum 

Köket är på många sätt hjärtat i det moderna hemmet, ett rum som kanske både skall fungera som ett avkopplande umgängesrum och en funktionell arbetsplats. Detta har vi tagit fasta på när vi planerar utformningen av våra kök. Originalutförandet, såsom en mild sandfärgad kökslucka och de alternativ som erbjuds är alltid väl genomtänkta och går att kombinera på många olika sätt. 

Ett bra badrum skall fylla många funktioner i vardagen, vilket vi har tagit hänsyn till när vi designat vårt standardbadrum. Självklart ska även inredningen i badrummet harmonisera med övrig inredning i bostaden. Här finner du ett varmgrått klinkergolv kombinerat med stora vita kakelplattor på väggarna. För att möta behovet av förvaring finns en kommod med lådor och ett spegelskåp med belysning.   

Dokument

Här kan du ladda ner relaterade dokument