Det är viktigt för oss att originalinredningen i våra hem är harmonisk och håller över tid.

Original och alternativ

Det härliga med att köpa en nyproducerad bostadsrätt är just att den är alldeles ny! Vi lägger stort engagemang i att originalinredningen i våra bostadsrätter skall fungera med många olika inredningsstilar. I de flesta av våra projekt tar vi också fram genomtänkta alternativ för att du skall kunna sätta din egen prägel på din nya bostad. Då bjuder vi in till en inspirationskväll där du får chans att se och känna på produkter och material och du gör sedan dina val i lugn och ro hemma vid datorn eller telefonen. Behöver du hjälp så träffas vi och gör valen tillsammans. 

Kök

Köket är på många sätt hjärtat i det moderna hemmet. Här samlas vi för att laga mat och äta, läsa läxor, prata om dagens händelser och planera semestern över en kopp te. Köket är ett rum som både skall vara ett avkopplande umgängesrum och en funktionell arbetsplats. Det tar vi fasta på när vi planerar. Våra Hems originalkök är ett kök med tidlösa hållbara material från ledande kökstillverkare. Vi tar också fram alternativa stilar som man kan välja i sin helhet, plus att det också går att blanda luckor, handtag och bänkskivor mellan stilarna. Allt är väl genomtänkt och går att kombinera.

Badrum

Ett bra badrum skall fylla många funktioner i vardagen. Allt från en uppfriskande snabbdusch på morgonen innan jobbet till en lång varm dusch efter en härlig vinterpromenad. Våra Hems original är ett modernt badrum inrett i vitt och grått med klinker på golvet och kakel på väggarna. Vi är noga med att följa den röda tråd som finns i bostaden i övrigt med harmoniserande material och färger.

Tidlös harmoni

Det är viktigt för oss att originalinredningen i våra hem är harmonisk och tidlös. Våra inredare planerar tillsammans med arkitekterna för att materialen skall harmoniera med husets karaktär och vi väljer ett hållbart original som är både klokt miljömässigt och som står sig länge. Målet är egentligen att du skall känna att du inte behöver göra några tillval. Det är dina möbler, textilier och andra kära ägodelar som skall sätta stilen och med den lugna basen kan du sedan med enkla medel och små förändringar följa de trender du gillar. Detta är alltid vår utgångpunkt när vi skapar inredningen till Våra Hem.

Svanenmärkta hem

Vad du än väljer så får du en bostad som är godkänd av Svanen. Vi Svanenmärker alla våra bostadsrätter och alla produkter och material är godkända. I Sverige tillbringar vi en stor del av vår tid inomhus - åtminstone på vinterhalvåret. Då är det tryggt för dig att veta att ditt hem har material som är hälsosamma för dig och din familj.

Läs mer här

Baby som har ögonkontakt med någon och skrattar, skall symbolisera barnfamilj och familjeliv

Vad gäller vid beställning av tillval?

Här kan du läsa våra allmänna villkor