Avslutat
Hyllie, Malmö

Soluret

Soluret – bästa utsikten i Hyllie

Soluret är skapat efter solens rörelser. Hela huset välkomnar solen under dygnets alla soltimmar. Här kan du välja mellan 45 bostadsrätter av varierande storlek, från ettor till sexor. Det finns étagelägenheter, lite mindre lägenheter med riktigt stora balkonger och ett antal större med både balkonger eller terrasser. Alla har dessa fantastiska fördelar:

  • Stora balkonger på nästan 10 kvadratmeter och härliga terrasser i sydvästläge
  • Fönster med generösa ljusinsläpp från golv till tak i alla lägenheter
  • Golvvärme i alla rum

Här har vi skapat en hemmiljö som skall hålla länge med hållbara och tidlösa material. Inspirationen till fasaden är hämtad från naturen med den stilsäkra betongen som möter de varma och välkomnande träinslagen.

Grön gård och solceller

Omgivningen med vattenparken och den gröna gården ger en fin kontrast husets strama formspråk. Vi planerar för både odlingslotter och växthus för att du skall kunna njuta av dina egna grönsaker och blommor!

Huset är miljömärkt med Svanen och på taket finns solceller som hjälper bostadsrättsföreningen med elbehovet. Elen lagras i batterier, som kan nyttjas vid sämre väder. Huset har en bilpool och en gemensam lådcykel. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i intilliggande parkeringshus.

Här är man en del av en spännande utveckling i en stadsdel där energiförsörjningen till största del skall bestå av förnybar energi.

 

Fakta

Område, ort

Hyllie, Malmö

Bostadstyp

Flerbostadshus

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal bostäder

45

Antal Rum

1 - 6 st

Storlek

34 - 162 kvm

Inflyttning

juni 2023

Tidplan

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredningsval

Inflyttning

Projektet är avslutat. I mitten av 2023 flyttade de 45 glada hushåll in!

Kontakta oss