Att den fasta inredningen i Våra Hem är harmonisk och håller över tid är viktigt för oss.

Original och alternativ

Det härliga med att köpa en nyproducerad bostad är just att den är alldeles ny! Vi lägger stort engagemang i att originalinredningen i våra hem skall vara tidlös och harmonisk och fungera med många olika inredningsstilar.

I Soluret har vi även genomtänkta alternativ för att du skall kunna sätta din egen prägel på ditt nya hem.

Klicka här för att bläddra i Solurets inredningskatalog

Kök

Köket är på många sätt hjärtat i det moderna hemmet. Här samlas vi för att laga mat och äta, läsa läxor, prata om dagens händelser och planera semestern över en kopp te. Köket är ett rum som både skall vara ett avkopplande umgängesrum och en funktionell arbetsplats. Det tar vi fasta på när vi planerar. Våra originalkök är ett kök med tidlösa hållbara material från ledande kökstillverkare.

Här kan man kombinera handtag, luckor och bänkskivor. Vill man ha kompositskiva finns det att få som både stänkskydd och bänkskiva.

Här finns många sätt att kombinera olika vackra material. Allt för att passa just din smak!

Badrum

Ett bra badrum skall fylla många funktioner i vardagen. Allt från en uppfriskande snabbdusch på morgonen innan jobbet till en lång varm dusch efter en härlig vinterpromenad.

I Soluret har vi ett badrum inrett med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Det finns även några andra alternativ att välja mellan efter egen smak och stil. Vi är noga med att följa den röda tråd som finns i bostaden i övrigt med harmoniserande material och färger.

Tidlös harmoni

Att den fasta inredningen i Våra Hem är harmonisk och håller över tid är viktigt för oss. Våra inredare planerar tillsammans med arkitekterna för att materialen skall harmoniera med husets karaktär och vi väljer ett hållbart original som är både klokt miljömässigt och som står sig länge, målet är egentligen att du skall känna att du inte behöver göra några tillval. Det är dina möbler, textilier och andra kära ägodelar som skall sätta stilen och med den lugna basen kan du sedan med enkla medel och små förändringar följa de trender du gillar. Detta är alltid vår utgångpunkt när vi skapar inredningen till Våra Hem.


Hemma hos Maria

Lugn färgskala med saker som berättar något är viktigt för Maria.

Läs mer här
Det finstilta

Vad gäller vid beställning och betalning av inredningsval?

Läs mer här
Svana ditt liv!

Vi på Wästbygg har stor erfarenhet att bygga hållbart och vi Svanenmärker de bostäder som vi utvecklar och bygger själva.

Läs mer här