Just nu bjuder dig som köper en tvårummare (54-55m²) på månadsavgiften för hela första året!

Anmäl dig till visning i vår nya visningslägenhet hos våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling - följ länken

I hjärtat av Tuve i Göteborg skapar vi Brf Tuvebo Glashytta -  fyrtiofem lägenheter med fokus på funktionalitet och socialt umgänge. Här skall finnas en bostad för alla, från den yteffektiva enrummaren till den rymliga fyran och flera valmöjligheter däremellan.    

Huset har balkonger i söderläge och loftgångar mot norr. Lägenheterna som ligger högst upp i huset kommer att bjuda på något alldeles extra i form av egna takterrasser - också dessa mot söder. Hiss finns i huset och den tar dig från garageplan upp till alla våningsplan. Tuvebo Glashytta blir en naturlig förlängning av det redan byggda delarna av Kvarteret Tuvebo. 

Om du väljer att köpa en bostad här, får du inte bara en lägenhet. Vi har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. 

Bor du här har du nära till busshållplats, affärer, skolor, restauranger och gym.

 

Beräknad inflyttning under oktober 2023!

 

Huset är miljömärkt med Svanen vilket ger hus med låg energianvändning och bra materialval, vilket är bra både för dig som bor här och för miljön i stort! 

Läs mer om Svanenmärkta byggnader

 

Wästbygg Våra Hem är en del av Wästbygg Gruppen - ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar. Wästbygg grundades i Borås 1981 av två driftiga entreprenörer som gjorde gemensam sak utifrån en vision om att skapa något eget och bättre. Vi jobbar på i samma anda och skapar bostäder du vill kalla hem!

Kontakta mäklare

Anna Salinas

Direkt: 0708-23 82 15
anna.salinas@svenskfast.se

Daniel Kjörling

Direkt: 0766-23 82 01
Bobutik: 031–23 82 00
daniel.kjorling@svenskfast.se
Om Tuve

Här kan du läsa mer om vad som finns att göra i och omkring Tuve.

Läs mer
Boaktiva

Vi hjälper dig att leva hållbart

Läs mer
Svanenmärkt

Svanenmärkt bostad - bra för dig och miljön

Läs mer

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med mer information längre fram!