Kv Tjärleken 1
Lägenheterna har ett unikt läge vid vattnet i Norrtälje Hamn
Till projektets hemsida

Ditt hem, ditt val - din Tjärlek!

Kv Tjärleken ett "fyrverkeri" av unika bostäder i två etapper!

Välkommen till det alldeles perfekta läget vid hamnstråket i centrala Norrtälje. Intill den fina Norrtäljeån och med utsikt över hamnen, Norrtäljeviken samt Socitetsparken uppför vi totalt 111 Svanenmärkta bostadsrätter i två etapper med inflyttning under 2024. Kvarteret Tjärleken, som projektet döpts till, kommer att bestå av Brf Tjäran med 50 lägenheter och Brf Leken med 61 lägenheter. Arkitekternas uppdrag och stora utmaning i detta projekt har varit att skapa hållbara bostäder för många smaker och behov. Resultatet blev en ovanligt stor variation av planlösningar och många helt unika lägenheter. Vad sägs om takterrass i fritt söderläge, eget växthus, kungsbalkong, dubbla balkonger, dubbla badrum, dubbla förråd, elbilpool, lånecyklar och mycket, mycket mer. Nu har ni möjlighet att reservera er favorit i den första etappen – Brf Tjäran. Se vår bostadsväljare nedan för pris, placering och planlösning på alla bostäder. Kontakta Mäklarna på MOHV i Norrtälje för mer information och hjälp med att välja!

 

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TJÄRAN (etapp 1)

Brf Tjäran består av 50 Svanenmärkta bostadsrätter i fyra trapphus samt 3 lokaler.

Alla lägenheter har minst en balkong, terrass/uteplats eller takterrass. En del lägenheter har två balkonger, takterrass eller kungsbalkong. En stor gemensam takterrass med ett större Uterum/Orangeri kommer också att finnas. Några av de större takvåningarna har unika loftvåningar på ca 15-25 kvm.

 

GEMENSAMHETSLOKAL

I Kvarteret Tjärleken har Brf Tjäran tillsammans med Brf Leken en gemensam lägenhet som vi har valt att kalla "coworking rum". En mindre lägenhet med arbetsrum och wc, förberedd att användas för "hemma-jobb", diverse möten eller liknande. Ett bra alternativ för den som behöver arbeta ostört och med endast toffel-avstånd hemifrån.

 

TRAPPHUS/PORT

Hus F och G har genomgående trapphus med entréer från gatuplan och tillträde från innergård, hiss ner till garaget finns.

Hus D och E har entréer mot Norrtäljeån ej utgång mot innergård. Hiss upp till alla våningsplan, ej garage.

I anslutning till entréer finns postboxar till varje bostad. Hiss finns i varje port.

 

GARAGE OCH PARKERING

Boendeparkering finns i garaget som ligger under huset och ingår i en gemensamhetsanläggning som innehas tillsammans med Brf Leken (etapp 2), det finns även ett antal besöksparkeringar och p-platser tillhörande lokaler i garaget. Bilpool med elbilar finns här samt en gemensam cykelpark med lånecyklar.

 

FÖRRÅD

Varje bostad får minst ett eget lägenhetsförråd, vilket är placerat antingen i bostaden, trapphuset eller källare/garageplan. Det finns också barnvagns- cykel- och rullstolsförråd.

 

GÅRDEN

På den mycket fina innergården har inget lämnats åt slumpen, våra landskapsarkitekter har planerat och skapat rum för att främja trivsel, lek och avkoppling. Den gröna gården är tänkt att avspegla Norrtäljes vackra kustvegetation i kombination med en välkomnande och lättskött trädgård.

NORRTÄLJE                                                                                                               

Hamnstråket i Norrtälje växer fram med allt du önskar. En harmonisk förlängning av Norrtälje stads historiska bebyggelse och gemytliga stadskärna. Stråket längs kajen bidrar med liv och rörelse, här hittar du restauranger, båtliv, caféer och badplats. På bästa läge i hamnen utformar vi Tjärleken, Svanenmärkta bostadsrätter för det moderna boendet med extra krydda i vardagen.

Shopping, natur, matkultur, båt och skärgårdsliv på dina villkor. Ditt liv, ditt hem - välj Tjärleken! 

Snabbfakta

Pris: 1995000 - 11495000

Avgift: 2850 - 8500

Boendeform: Bostadsrätt

Område: Norrtälje Hamn

Kommun: Norrtälje

Status: Pågående

Bostäder: 50 st

Antal rum: 2 - 5

Inflyttning: 2024 våren