Kv Tjärleken 1
Lägenheterna har ett unikt läge vid vattnet i Norrtälje Hamn
Till projektets hemsida

Välkommen på visning i vår visningslägenhet!

Nu är vår fina visningslägenhet klar för Er att besöka, för mer information och tidsbokning, kontakta fastighetsmäklare Matilda Tengheden på MOHV i Norrtälje, 070-389 65 75.

Intill den fina Norrtäljeån och med utsikt över hamnen, Norrtäljeviken och Socitetsparken bygger vi Svanenmärkta bostadsrätter med inflyttning under 2024. Kvarteret Tjärleken, som projektet döpts till, består av bostadsrätter, takterrass med orangeri och lokaler med A-lägen i markplan mot hamnpromenaden. Arkitekternas uppdrag och stora utmaning i detta projekt har varit att skapa hållbara bostäder för många smaker och behov. Resultatet blev en ovanligt stor variation av planlösningar och många helt unika lägenheter. Vad sägs om takterrass i fritt söderläge, växthus, kungsbalkong, dubbla balkonger, dubbla badrum, dubbla förråd, elbilpool, lånecyklar och mycket, mycket mer.

Försäljning pågår av bostäderna just nu och mer än hälften är sålda men många fina lägen finns kvar - läs mer om kvarteret via flikarna i huvudmenyn samt hos vår mäklare på MOHV i Norrtälje.

Missa nu inte att besöka vår visningslägenhet, läget på hamnpromenaden upplevs allra bäst med egna ögon och på plats - varmt välkomna!

 Wästbygg Våra Hem är en del av Wästbygg Gruppen - ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar. Wästbygg grundades i Borås 1981 av två driftiga entreprenörer som gjorde gemensam sak utifrån en vision om att skapa något eget och bättre. Vi jobbar på i samma anda och skapar bostäder du vill kalla hem!

Snabbfakta

Pris: 1995000 - 11495000

Avgift: 2850 - 8500

Boendeform: Bostadsrätt

Område: Norrtälje Hamn

Kommun: Norrtälje

Status: Pågående

Bostäder: 50 st

Antal rum: 2 - 5

Inflyttning: 2024 våren