Kommande
Västra Roslags Näsby, Täby

Västra Roslags Näsby

Bo i en stadsmiljö med fokus på hållbarhet och grönska! I nya stadsdelen Roslags-Näsby i Täby kommun kommer energisystem, transportsystem och avfallshantering vara hållbara och utemiljön kommer att grönska!

Tillsammans med Sundell Arkitekter planerar vi här för moderna och miljömärkta bostadsrätter. Vi skapar ett trivsamt kvarter med en mix av enplanslägenheter, etagelägenheter och charmiga stadsrådhus. Här bor du i ett hus med varierade kulörer och material. Växtligheten har du nära i form av gröna tak, härliga takterrasser och grönskande fasader med klätterväxter. På taket sitter solpaneler som förser huset med förnybar energi.

Roslags Näsby ligger centralt i Täby och stadsdelen kommer erbjuda handel, restauranger, caféer och gröna parker. Söker du efter ett bredare utbud av service, har du gångavstånd till populära Täby Centrum.

Roslags Näsby har utmärkta tågförbindelser till Stockholm. Tåget stannar precis i anslutning till området och den nya bron över spåret länkar ihop det nya området med den befintliga bebyggelsen i Roslags Näsby. Tåget tar dig till Östra station på cirka 20 minuter och längs E18 finns även goda bussförbindelser till både Danderyds sjukhus, Stockholm och Norrtälje.

 

Fakta

Område, ort

Västra Roslags Näsby, Täby

Bostadstyp

Flerbostadshus

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Tidplan

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredningsval

Inflyttning

I denna fas delar vi information om vart vi kommer att bygga och vilka boendetyper som kommer att finns tillgängliga.

Intresseanmälan, Västra Roslags Näsby

Fyll i all obligatoriska fält*
Fyll i all obligatoriska fält*
Fyll i all obligatoriska fält*
Fyll i all obligatoriska fält*
Fyll i all obligatoriska fält*
Tack för din anmälan!x
Inlämningen misslyckades. Var god försök igen.x