Slottshusen - vackert beläget i parkmiljö vid Näsbyvikens båthamn

(Etapp 1 är snart slutsåld, försäljning pågår fortfarande i etapp 2 - vänta inte!)

För dig som tycker att bara det bästa är gott nog har vi nöjet att presentera ljusa och rymliga bostäder i Brf Slottsängen och Brf Slottshamnen som ingår i Slottshusen. Det finns fortfarande en del kvar att välja när det gäller storlek och planlösning men det är först till kvarn som gäller så vänta inte i onödan. Se nedan i vår bostadsväljare och gör ditt val redan idag, det kan löna sig! 

 

Intill Näsbyviken uppför vi nu Slottshusen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med en härlig villa och herrgårdskänsla. Totalt byggs 89 bostadsrätter med varierande planlösningar i två föreningar. Husens placeringar med fina innergårdar som grönskar och plats för egen trädgårdsodling bjuder också på en fantastisk utsikt mot Näsbyvikens glittrande vatten. 

I parkens prunkande grönska och anrika slottsmiljö är historiens vingslag fortfarande högst påtagliga. Riddare, guvernörer och kungligheter har under århundraden förgyllt platsen och för alltid satt prägel på området. Här bor ni ståndsmässigt med direkt närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger.

Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora sociala ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den vackra och fridfulla omgivningen - bara att flytta in och lägg till er egen personliga prägel.

 

För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 

                      

 

Kontakta mäklare

Oscar Hallbygård

Direkt: 0725-551071
oscar.hallbygard@MOHV.se
Solstudie Slottshamnen

Solstudie för Slottshamnen

Läs mer här
Solstudie Slottsängen

Solstudie Slottsängen

Läs mer här
Hus och Rumsbeskrivning

Byggnad och interiör

Läs mer här

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med mer information längre fram!